Training

Goed opgeleide medewerkers zijn de sleutel tot succes in de moderne bedrijfsomgeving. Daarom bieden we uitgebreide trainingsdiensten die zijn ontworpen om uw team de kennis en vaardigheden te geven die ze nodig hebben om effectief en efficiënt te werken met de nieuwste technologieën en bedrijfsprocessen.

Onze Trainingsdiensten

IT Training

Technologie verandert voortdurend, en het is cruciaal dat uw team gelijke tred houdt met de nieuwste ontwikkelingen. Onze IT-trainingsdiensten omvatten:

 • Basis IT Training: Voor medewerkers die hun kennis van algemene IT-vaardigheden willen verbeteren, zoals het gebruik van besturingssystemen, kantoorsuites en e-mailclients.
 • Gevorderde IT Training: Voor IT-professionals die diepgaande kennis nodig hebben van specifieke technologieën, zoals netwerken, beveiliging en systeembeheer.
 • Software Specifieke Training: Training op maat voor specifieke softwaretoepassingen die in uw organisatie worden gebruikt, zoals ERP-systemen, CRM-software en andere bedrijfsapplicaties.

Cybersecurity Training

Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen door uw medewerkers bewust te maken van veiligheidsprotocollen en best practices. Onze cybersecurity training omvat:

 • Bewustwordingstraining: Leren hoe phishing-aanvallen te herkennen, veilige wachtwoordpraktijken te implementeren en andere essentiële beveiligingsmaatregelen te volgen.
 • Veiligheidsprotocollen: Training in het naleven van interne beveiligingsrichtlijnen en -procedures.
 • Incident Response: Opleiding in hoe te reageren op een beveiligingsincident, inclusief wie te informeren en welke stappen te ondernemen.

Software- en Applicatietraining

Nieuwe software en applicaties kunnen aanvankelijk uitdagend zijn. Wij zorgen ervoor dat uw team snel en effectief aan de slag kan met de tools die ze nodig hebben. Onze diensten omvatten:

 • Implementatie Training: Begeleiding bij de introductie van nieuwe software om een soepele overgang te waarborgen.
 • Gebruikersondersteuning: Training voor eindgebruikers om ervoor te zorgen dat zij optimaal gebruik kunnen maken van de functies en mogelijkheden van de software.
 • Administratietraining: Specifieke training voor systeembeheerders en superusers om de software effectief te beheren en te configureren.

Bedrijfsproces Training

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met onze gespecialiseerde training die gericht is op de unieke behoeften van uw organisatie. Onze diensten omvatten:

 • Change Management: Begeleiding van uw team door veranderingsprocessen om weerstand te minimaliseren en adoptie te maximaliseren.
 • Projectmanagement: Training in projectmanagementmethoden zoals Agile en Scrum om de efficiëntie en succesratio van projecten te verhogen.

Vaak gestelde vragen

De duur van de trainingssessies varieert afhankelijk van het onderwerp en de diepgang van de training. Neem contact met ons op voor meer specifieke informatie.

Ja, wij bieden zowel trainingen op locatie als online trainingen om aan uw voorkeuren en behoeften te voldoen.

De kosten van onze trainingsdiensten variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van uw organisatie. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.