Backups automatiseren

Met onze geautomatiseerde back-upoplossingen zorgen we ervoor dat uw waardevolle gegevens veilig worden opgeslagen en gemakkelijk kunnen worden hersteld in het geval van een noodsituatie.

Waarom Geautomatiseerde Back-ups?

Het verlies van bedrijfsgegevens kan verwoestende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Geautomatiseerde back-ups bieden een betrouwbare en efficiënte manier om uw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat u altijd toegang hebt tot cruciale informatie. Met onze geautomatiseerde back-upoplossingen kunt u:

  • Gemoedsrust: Met regelmatige geautomatiseerde back-ups kunt u met een gerust hart weten dat uw gegevens veilig zijn, zelfs in het geval van een systeemstoring of cyberaanval.
  • Tijd en Geld Besparen: Automatisering zorgt ervoor dat back-ups regelmatig worden uitgevoerd zonder handmatige tussenkomst, waardoor u tijd en kosten bespaart die anders zouden worden besteed aan handmatige back-upprocessen.
  • Snel Herstel: In het geval van gegevensverlies kunt u snel en eenvoudig gegevens herstellen met behulp van de recentste back-ups, waardoor downtime wordt geminimaliseerd en uw bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Onze Geautomatiseerde Back-updiensten

Cloud Back-ups

Onze cloud back-upoplossingen bieden veilige en betrouwbare opslag van uw gegevens in de cloud. Dit omvat:

  • Automatische Back-ups: Regelmatige back-ups van uw gegevens naar de cloud zonder handmatige tussenkomst.
  • Versleutelde Opslag: Uw gegevens worden versleuteld voordat ze naar de cloud worden verzonden, waardoor maximale beveiliging wordt gegarandeerd.
  • Schaalbaarheid: Flexibele opslagopties die meegroeien met de behoeften van uw bedrijf.

On-site Back-ups

Voor extra gemoedsrust bieden we ook on-site back-upoplossingen die uw gegevens lokaal opslaan. Dit omvat:

  • Lokale Back-ups: Regelmatige back-ups van uw gegevens naar lokale opslagapparaten zoals servers, NAS-apparaten of externe harde schijven.
  • Snelle Herstelopties: Snel herstel van gegevens vanaf lokale back-ups voor minimale downtime.

Vaak gestelde vragen

De frequentie van back-ups hangt af van de aard van uw data en bedrijfsbehoeften. Wij raden dagelijkse back-ups aan voor cruciale data en wekelijkse back-ups voor minder kritieke informatie.

Ja, onze cloud-back-up oplossingen maken gebruik van geavanceerde versleutelingstechnieken en beveiligingsprotocollen om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang en cyberdreigingen.

Hersteltijden variëren afhankelijk van de omvang van de gegevens en de gekozen back-upoplossing. Wij streven ernaar om dataherstel zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Synology_Logo